האם תחליפי הבשר הצמחוניים בריאים יותר מהדבר האמיתי?

shutterstock_139849936 LR

טרנד הצמחונות והטבעונות צובר באחרונה תאוצה בישראל ■ אולם שניצלים, נקניקיות והמבורגרים צמחוניים עשירים בנתרן, שומן וסוכרים, ויש בהם מעט מדי חלבון ■ "התחליפים המעובדים עונים בעיקר על צורך פסיכולוגי – ורק במעט על הצורך התזונתי" גבריאלה דוידוביץ'-ויסברג הקמפיין "יום שני ללא בשר" שמריצה לאחרונה מיקי חיימוביץ', ההתייחסות לנושא הטבעונות בעונה הנוכחית של מאסטר שף וקבוצות תמיכה שנפתחות בפייסבוק לטבעונים … Read More

כך תבחרו גבינה צהובה לשבועות

shutterstock_183722270 LR

לגבינות הצהובות יצא בשנים האחרונות שם רע של מוצר עתיר כולסטרול, שומן ונתרן – אבל למרות החסרונות, מדובר במאכל עתיר סידן וחלבון ■ איך נהנים מהיתרונות בלי לפגוע בבריאות? בוחרים גבינות עם אחוזי שומן נמוכים, פורסים אותן דק ולא מגזימים בכמויות ■ שתי דיאטניות בדקו עבורנו 20 מותגים מובילים ובחרו את המומלצות ביותר עם על הכבוד לביכורים, לקציר ולמתן תורה, … Read More